fbpx
Prodaja

Stambeno-poslovni objekat u Majuru površine 714m2

550,000Ukupno(Cena)
550,000Ukupno(Cena)

Pregled

 • ID Broj

  21960
 • Tip

  Poslovni prostor
 • Parking

  Yes
 • m2

  714
 • Svrha

  Prodaja
 • Lokacija

  Majur

Informacije o ovoj nekretnini

Prodaje se stambeno – poslovni objekat  na atraktivnoj lokaciji,na glavnom putu,na samom izlasku iz Šapca,površine od 714m2, na placu površine 6,27 ari.

Objekat je spratnosti Po+P+2+Pk i sastoji se iz dva poslovna prostora i pet stanova, kao i podruma i stepeništa kao zajedničkog prostora.  Ulaz u poslovne prostore je nezavisan, spolja ili preko stepeništa.  Do prvog sprata se može doći i spoljašnjim i unutrašnjim stepenicama.

U velikom podrumu površine 47m2 nalaze  se kotao na čvrsto gorivo ( ima opciju i grejanja na lož ulje ) kao i velike ostave.Takođe postoje sve instalacije za postavljanje toplotne pumpe(voda-voda;voda-vazduh).

U prizemlju se nalazi poslovni prostor sa zasebnim ulazom ,površine 93m2  i to velika kancelarija sa toaletom i čajnom kuhinjom kao i prostor (radionica/magacin) sa sanitarnim čvorom i tri ulaza ( ulaz iz kancelarije, ulaz iz dvorišta okrenut ka ulici kao i ulaz iz unutrašnje strane dvorišta). Sa desne stane prizemlja je glavni ulaz u objekat  gde se iz hodnika ulazi u lepu stambenu jedinicu površine 63m2 koja se sastoji iz dnevnog boravka,trpezarije sa kuhinjom koji imju izlaz na dvorište , spavaće sobe i kupatila. Uredno i sređeno.

Unutrašnje stepenice(mermerne) vode na prvi i drugi sprat i na potkrovlje.

Prvi sprat se sastoji iz jedne  stambene jedinice i  poslovnog prostora. Poslovni prostor površine 106m2 se sastoji od jedne sale, toaleta i terase. Stambena jedinica površine 93,33 m2 poseduje dnevni boravak sa terasom,trpezariju  i kuhinju koji takođe imaju izlaz na terasu,dve spavaće sobe, predsoblje i kupatilo.

Na drugom spratu se nalaze praktično dva stana.Prvi stan površine 93,33m2 poseduje dnevni boravak sa izlazom na terasu,trpezarije sa kuhinjom koji takođe imaju izlaz na terasu,dve spavaće sobe kao i predsoblje  i kupatilo.Drugi stan površine  77,45m2 sastoji se iz dnevnog  boravka ,kuhinje sa trpezarijom i kupatila.Takođe iz hodnika se izlazi na malu terasu.

Na potkrovlju su provučene  sve instalacije, nedostaju završni radovi (podovi, zidovi ). Lepo, osvetljeno, ima izlaz na terasu.

Objekat je priključen na vodovod, kanalizaciju, ograđen je zidanom ogradom sa kovanim gvožđem,zidan je punom opekom,izmalterisan,bez završne fasade.

Kontakt telefon: 063/562-888, 066/365-745 i 066/365-743

Registarski broj agencije: 1090

 

 

Karakteristike i pogodnosti

 • Sadrži Kablovska TV/Internet Travnjak

Lokacija na mapi

Svetog Save,15000,Šabac,Šabac,Srbija

Leave feedback about this

 • Quality
 • Price
 • Service

Prijavi se za novosti

Dobijajte najnovije vesti

Newsletter BG